Creativity & Innovation Advanced (3-daagse training)

Opleidingsinformatie

Originaliteit is dé skill voor de toekomst.....en schaars!
In de snel veranderende wereld is innovatie cruciaal om in de toekomst relevant te zijn.
De creatieve industrie in Nederland is een jonge krachtige topsector met grote groeikansen binnen het mondiale innovatieklimaat.
Als relatief jonge, dynamische sector is de creatieve industrie in korte tijd uitgegroeid tot een sector met een hoge impact. 

Diverse (inter)nationale ranglijsten bewijzen het sterk innoverend vermogen van de creatieve sector die haar unieke krachten – waarde van creatie, manier van innoveren, aanpassingsvermogen door kleinschaligheid en flexibiliteit – optimaal weet in te zetten in de volle breedte van economie en samenleving.   

Deze dynamische en creatieve topsector drijft op snelle innovaties en de inventieve toepassing van hoogwaardige kennis.
De vaardigheid om unieke, creatieve oplossingen te bedenken voor (complexe) problemen is intrinsiek menselijk en belangrijk voor zowel ons voortbestaan, als de ontwikkeling van onze cultuur.

 

Value Creation

Creativiteit is een onmisbaar kenmerk voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en ideeën, maar originaliteit is het belangrijkste ingrediënt van dit proces! 
Tevens is originaliteit en creativiteit een onmisbare vaardigheid voor professionals om te kunnen bijdragen aan de kenniseconomie.

De creatieve industrie is de proeftuin en voorloper van de nieuwe economie en heeft meer dan ooit behoefte aan creatief en innovatief (technisch) talent op elk niveau.
Schaarste aan creatieve en innovatieve (technisch) professionals is een belangrijke belemmering voor de ontwikkeling en groei van de creatieve industrie in Nederland.

 

Programma Creativity & Innovation Advanced

Creativity & Innovation Advanced is een dynamisch programma dat zich richt op het ontwikkelen van een breed scala aan praktische vaardigheden die je in staat stelt creatieve & innovatieve processen vorm te geven.
Het belangrijkste doel van de training Creativity & Innovation Advanced is om professionals voor te bereiden op het ontwikkelen van nieuwe concepten voor culturele en creatieve industrieën.
Ons trainingsprogramma biedt hiervoor een breed spectrum van methoden en denkwijzen.

Het programma is State of the art; gaat uit van de motivatie van de professional, werkt met een coachende didactiek en richt zich op de ontwikkeling van competenties van de 21e eeuw.
Ons programma daagt jou als professional uit te excelleren, je persoonlijk verder te ontwikkelen en nog meer plezier te hebben in je persoonlijke vorming.

Tijdens de training  Creativity & Innovation Advanced krijg je van een expert praktische kennis en inzichten om aan de slag te gaan met de vraagstukken creativiteit en innovatie.
Deze training geeft je een diep inzicht in hoe je waarde creëert voor je klanten en organisatie, concreet en toepasbaar.
We koppelen theorie altijd aan de praktijk!

 

Resultaten

  • Via theorie en praktijkvoorbeelden ontwikkel je een helder beeld van het domein creativiteit en innovatie
  • Je leert relevante actoren en verbindingen te identificeren
  • Je leert trends en bewegingen te herkennen
  • Je leert creativiteit en innovatie te managen als een organisatie brede competentie
  • Je leert welke mogelijkheden en kansen voor groei interessant zijn voor jouw organisatie
  • Je leert een idee naar een succesvol product of dienst te brengen
  • Je leert nieuwe producten/diensten succesvol introduceren
  • Je leert effectief samenwerken, communiceren en reflecteren op eigen gedrag

 

Doelgroep

Creativity & Innovation Advanced is geschikt voor creatieve niet traditionele denkers, creatieve pioniers, radicale & geniale vernieuwers, innovatiepioniers, rebelse inspiratoren, originele ontwerphelden en voor professionals die zichzelf en hun organisatie een creatieve impuls willen geven.

 

Algemeen

Programmaduur: Totaal 24 uur, 6 dagdelen aaneengesloten
Groepsomvang : Maximaal 12 deelnemers

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact