De kern van het goed functioneren van een team

Opleidingsinformatie

Hoe kan een team beter functioneren?

In deze training gaan we in op wat er komt kijken bij het samenstellen van een team. Deze trainingsdag gaat helpen om een team te optimaliseren. Er zijn genoeg voorbeelden waaruit blijkt dat een team niet zomaar functioneert. Vaak omdat er geen onderling begrip is. Dat kan komen doordat mensen noodgedwongen plots met elkaar moeten werken. Een hele uitdaging voor managers die zo vaak ook andere zaken aan hun hoofd hebben. In de training gaan we kwaliteiten benoemen en leren herkennen. Hierdoor kun je later nagaan hoe goed jij je teamgenoten en jezelf kent. Hoe zie jij de ander en hoe ziet de ander jou? Wellicht ziet de ander iets in jou wat jij nog niet van jezelf wist.

Aan het einde van de dag ben je in staat om jezelf en medeteamleden meer kwaliteiten toe te dichten dan voorheen. Daardoor leer je elkaars kwaliteiten beter en op de juiste momenten in te zetten waardoor je geen concurrenten meer bent maar elkaars verlengstuk in het team.

Let op: deze training is ook juist (!) geschikt om met je eigen team te volgen. De dag krijgt dan een meer praktische invulling. Jullie gaan o.a. elkaars kwaliteiten benoemen. Hiervoor zetten we naast een stukje theorie ook een praktisch spel in. Door middel van dit spel kun je nagaan hoe goed jij jouw medespelers en jezelf kent.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact