Een vernieuwende kijk op LinkedIn

Opleidingsinformatie

Jij versterkt het merk. Een vernieuwende kijk op LinkedIn en online ambassadeurschap.

Mensen maken merken, want mensen geloven en vertrouwen andere mensen sneller dan bedrijven. Maak daarom van jezelf een ambassadeur en versterk jouw bedrijf met je eigen LinkedIn profiel. In een dialoog met de zaal leidt Floris ten Kate, LinkedIn Businesscoach, je naar een nieuwe positionerende LinkedIn Headline, de kapstok voor je Samenvatting en de basis voor je on- en offline Personal brand.  Na een interessante inleiding over de rol van talenten en online ambassadeurschap ga je zelf achter je laptop aan de slag. Teamsessie van ca. 2 uur.

Zo versterk jij het merk (employee advocacy)
Als ambassadeur van jouw organisatie laat je (potentiële) klanten online zien welke kennis jouw bedrijf in huis heeft. Je deelt content die interessant is voor jullie doelgroep. Dat kunnen eigen bedrijfsberichten zijn of berichten die jij online tegenkomt en die te maken hebben met jouw business. Juist omdat jij het zegt, is je geloofwaardigheid groot. Jouw kennis en talent straalt af op de organisatie. En dat versterkt het merk.
 
Jouw rol wordt steeds belangrijker
Wist je dat het organisch bereik (bereik zonder adverteren) van bedrijfspagina’s steeds minder wordt? Social advertising (adverteren op social media) krijgt daardoor een steeds belangrijkere rol en dat kost vaak geld. Als ambassadeur van je organisatie kun je echter ook een eind komen, want interactie met je eigen connecties kost je helemaal niets. Als alle medewerkers van het bedrijf een bericht delen, bereik je tenslotte een veel grotere groep.
 
Resultaat

  1. Je bent je (opnieuw) bewust geworden van je online personal brand en propositie
  2. Je kent het belang van de rol die je kunt spelen als online ambassadeur
  3. Je hebt antwoorden gekregen op je praktische LinkedIn vragen
  4. Je hebt voldoende kennis om zelf je LinkedIn profiel te optimaliseren
  5. Je hebt tips &tricks ontvangen voor een betere vindbaarheid

(Investering op basis van aantal deelnemers.)

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact