Female Leadership Advanced (3-daagse training )

Opleidingsinformatie

Vrouwelijk leiderschap heeft de toekomst!

Je wilt je (nog) onbenutte natuurlijke leiderschapspotentieel vrijmaken om je leiderschapsimpact te maximaliseren! Want je bent ambitieus, gedreven en klaar om je carrière te laten accelereren.
Onze training Female Leadership Advanced is ontworpen om vrouwelijke professionals te verrijken met actuele inzichten, vaardigheden en ervaringen die naadloos aansluiten bij hun persoonlijke ontwikkeling en professionele leiderschapsontwikkeling.

De training is een mix van didactische strategieën. Er is altijd een gecombineerde focus op vaardigheden en kennis. Naast theoretische onderwerpen gaat het om o.a. de ontwikkeling van natuurlijk leiderschap, zelfreflectie, stijl van beïnvloeden en eigen effectiviteit.
Ons doel is om de meest effectieve persoonlijke vormings & leiderschaps instrumenten aan te bieden en je geest open te stellen voor nieuwe manieren van denken, doen en leiden. We geven je helder inzicht in je talenten, je unieke krachten en sturen op duidelijkheid & sociaalbewustzijn.
Alles is gericht op het ontdekken, ontwikkelen en cultiveren van je eigen natuurlijke leiderschapsstijl.
Hiervoor bieden we een caleidoscoop van krachtige instrumenten, inzichten en ervaringen die binnen moderne hoog presterende organisatieculturen worden verwacht en gewaardeerd. 
Voor ambitieuze vrouwelijke professionals die door training en vorming het beste uit zichzelf en hun team willen halen bieden we een breed programma.

 

De kern van het programma

Het programma begint met het uitbreiden van jouw kennis en inzichten op het gebied van: het vormen van een uitgebalanceerde natuurlijke leiderschapsstijl met impact en zelfvertrouwen!

Door de omvang en diepgang van het programma:

  • krijg je zicht op de belangrijkste procesversnellers die je carrièrekansen verhogen
  • krijg je zicht op leiderschapspatronen & beïnvloedingstechnieken
  • bieden we direct toepasbare concrete kennis en inzichten
  • krijg je zicht op intelligent balanceren tussen distantie en betrokkenheid
  • krijg je zicht op de impact van diversiteit binnen elke moderne organisatiecultuur. Onderzoek toont aan dat diversiteit in senior leiderschap innovatie stimuleert, besluitvorming verbetert, niet-integer gedrag afneemt en het financieel & sociaal rendement verbetert
  • profiteer je van inzichten om snelle beslissingen te nemen in hyper-competitieve omgevingen
  • profiteer je van een transformationele leerervaring die je perspectief verruimt en je horizon vergroot
  • bieden we een klankbord om uitdagingen op te lossen en ideeën uit te wisselen
  • bieden we een waardevol nieuw netwerk van gelijkgestemden
  • bieden we een flinke dosis positiviteit en plezier!

 

Uw trainersteam

Uw trainersteam bestaat uit: Else Hendriks & Frank Engelen.
Beide trainers hebben uitgebreide inhoudelijke kennis op het gebied van leiderschap, communicatie, cultuur, gedrag en ervaringsleren.
Het trainersteam is zeer ervaren, bevlogen, betrokken, respectvol, confronterend en doelgericht voor concreet rendement. Zij hebben naast een degelijke theoretische basis, ook ruime praktijkervaring.
Beide zijn professionals uit verschillende sectoren en delen graag hun schat aan kennis en praktische ervaring die is opgedaan tijdens hun activiteiten in toonaangevende organisaties.
Ze helpen je graag excelleren en transformeren!

 

Doelgroep Female Leadership Advanced

Mid-tot senior-level vrouwelijke professionals die een sterke drive tonen om de top te bereiken van hun organisatie. Het programma is bedoeld voor de vrouwelijke leiders van vandaag en voor ambitieuze toekomstige vrouwelijke leiders.

 

Aanmelden

Zoek jij naast theoretische verdieping de vertaling naar de praktijk en wil je je impact vergroten? Dan is Female Leadership Advanced dé training voor jou, gericht op het behalen van jouw doelen.

Neem vandaag nog contact met ons op aan en verander de loop van je carrière!

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact