De kern van Outlook - basis

Opleidingsinformatie

Hoe kan ik een e-mailbericht maken en versturen? Hoe kan ik mijn mail lezen en beantwoorden? Hoe stuur ik een bijlage mee of hoe haal ik de bijlage uit een ontvangen e-mailtje? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de training.

De post van tegenwoordig gaat grotendeels via elektronische mail. Behalve dat e-mail snel gaat, gaat het vaak ook om ‘veel’ e-mail. Om makkelijk en snel te kunnen reageren is het handig om de mogelijkheden van Outlook te kennen.

E-mail beheren. Om e-mailberichten, die je ontvangen of verstuurd hebt, terug te vinden kun je mappen maken om het overzicht te bewaren.

Automatische handtekening. Om niet iedere keer je naam onder een e-mail te hoeven typen kun je een automatische handtekening aan je e-mails toevoegen. Daar kun je ook adresgegevens of een logo aan toevoegen.

Contactpersonen. In Outlook kun je een lijst met contactpersonen aanleggen. Door het maken van groepen is het heel makkelijk om snel een E-mail naar meerdere mensen tegelijk te sturen.

Agenda. Plan je werkzaamheden met de agenda en nodig anderen uit voor een afspraak. Je kunt je agenda delen om de afspraken van bijvoorbeeld collega’s te zien.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact