De kern van beursgedrag

Opleidingsinformatie

Wat is professioneel beursgedrag en hoe pas je dat toe?

In deze training maak je stapsgewijs kennis met efficiënt en doelgericht werken op een beurs.

De training verbetert het professionele gedrag van beursmedewerkers. Daarbij gaan we uitvoerig in op de vraag hoe je iemand aan spreekt en hoe je kernachtig duidelijk maakt wat er te doen is bij jou op de stand. We formuleren het doel van de beurs en gaan daar de juiste strategie op toe passen. Het uiteindelijk doel van een beurs is afhankelijk van de formule; er zullen echter altijd leads moeten worden gegenereerd en wel zoveel als mogelijk.

Aan het einde van de dag heb je inzicht hoe je professioneel beursgedrag moet vertonen. Verder zal duidelijk zijn dat houding, het aanspreken van bezoekers en doelen vertalen naar praktische afspraken meer vergen van een standhouder dan alleen aanwezig zijn.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact