Structuur brengen in merchandise planning - Fashionbranche

Opleidingsinformatie

In deze ééndaagse training duiken we het merchandise planning proces in, behandelen we welke voordelen het integreren van het proces heeft en hoe je ermee zou kunnen werken. Gedurende de training ontvang je ons merchandise planning model. Het model verduidelijkt in 5 stappen het proces en kan dienen als handvat om gestructureerd in- en verkoop te plannen, te monitoren en bij te sturen.

Hoewel uit de praktijk blijkt dat het maken en opvolgen van een goede planning (in de Retail) een steeds grotere uitdaging wordt, is er geen enkele vakopleiding in Nederland die het vak merchandise planning op het curriculum heeft staan.
Om invulling te geven aan deze behoefte bieden wij vanuit het Kennis Center Merchandise Planning een training aan die zal helpen het proces rondom merchandise planning te begrijpen, te analyseren en toe te passen.

Deze training is bedoeld om het merchandise planning proces inzichtelijk te maken. Wij zullen handvatten geven om verbanden leren te leggen tussen financiële analyses en inkoopplannen, zodat je een brug kunt slaan tussen theorie en praktijk.

De training zal bestaan uit theorie en praktijkgerichte voorbeelden in de fashionbranche. Door middel van interactie, discussies en opdrachten onder begeleiding van een expert zullen wij inzichten en handvatten geven in het merchandise planning proces.

De training wordt gegeven in kleine groepen (ca. 6 tot 10 deelnemers) en richt zich met name op de beginnende merchandise planner / iedereen die inzicht wil krijgen in het merchandise planning proces.

Datum/locatie
Deze ééndaagse training wordt op dit moment op de volgende dagen gegeven:
- 10-10-2018
- 7-11-2018
- 12-12-2018

Van 9:00 uur tot 16:00 uur aan de Tolweg 3 te Baarn (3741 LM). Parkeren rondom het gebouw is gratis.
Voor de lunch wordt gezorgd!

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact